Cautare

196 de rezultate pentru "dina mirela" (2.79 secunde)
Din partea autoritatilor centrale au mai participat ministrul Apararii, Mircea Dusa, vicepresedintele ANT , Mirela Matichescu, secretarul de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, Carmen Tocala, iar din partea autoritatilor locale au fost prezenti presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, primarul Constantei, Radu Mazare si primarul Mangaliei, Cristian Radu.
Dana Deac, Cristiana Stoica, Mary-Lisa Durban, Gerard de Maupeou, Ionut Sibian, Mirela Bosoi, Veronica Dogaru. Despre Fundatia Orange Fundatia Orange Romania este o organizatie non-guvernamentala care se implica in viara comunitatii prin realizarea de proiecte filantropice menite sa aduca schimbari pozitive in viata persoanelor dezavantajate.
Luni, 9 martie â€" Cristina Bazavan (Jurnalist), Mirela Bucovicean (Owner @ Molecule-F), Mihaela Tatu (Trainer, Om de televiziune), Delia Panait (Radio Host@ Gold FM - "Bucurestiul Subiectiv”), Cezar Ouatu (Cantaret);
Stoica, Mary Lisa Durban, Mirela Bosoi, Veronica Dogaru, Ionut Sibian si Gerard de Maupeou. Procesul de selectie a fost realizat pe baza unor criterii de evaluare cum ar fi:
Catalin Botezatu, Ana Maria Prodan, Rita Muresan, Silviu Prigoana, Valentina Pelinel, Andreea Marin, Adriana Bahmuteanu, Adelina Elisei, Luminita Anghel, Minodora, Andreea Balan, Gabriel Cotabita, Lora, Romica Tociu, Nicoleta Luciu, Corina, Gina Pistol, Tania Budi, Marina Almasan, Mirela Boureanu Vaida si Ionela Prodan.
Mirela Sorina PASCAL) Zeci de persoane din localitatile Independenta si Movila Verde au beneficiat, vineri, de un set de analize gratuite si controale amanuntite.
Mirela Necula, Zana Costiner, Sorina Varghida, Constantina Iacob. Targul va fi deschis in perioada 24 februarie-8 martie 2016 la Sectia de Etnografie si Arta Populara intre orele 9-16 zilnic iar biletul de intrare este un 1 leu.
Mirela Busic (reprezentant MS Croatia), Dr. Igor Codreanu (director Agentia de Transplant din Rep. Moldova, Dr. Andrei Nica (coordonator Balacaniada de Fotbal a Pacientilor Transplantati, Valeriu Ionita (antrenorul echipei RO).
Implantul de sprancene.rnIn compania unor parteneri de exceptie, Darius Stanese si Esteworld au pregatit invitatilor o adevarata experienta beauty, care a debutat cu varianta concentrata a ghidului implantului de sprancene si a continuat cu descoperirea manierei ideale de intretinere si machiere a sprancenelor post-implant, Mirela Dumitru - National Brow Artist Benefit Cosmetics, demonstrand de asemenea, cat de usor poate fi pusa in valoare forma sprancenelor cu ajutorul noilor produse de make-up concepute de catre specialistii apreciatului brand american.
Taous Djellouli, Ambasadoarea Republicii Algeriene Democratice si Populare in Romania, alaturi de Catalin Botezatu, Carmen Bruma, Adelina Pestritu, Crina Matei, Diana Dumitrescu, Cristina Cioran, Julia Jianu, Oana Sarbu, Ianna Novac, Florentina Opris, Gianina Corondan, Cristina Herea, Mirela Vescan, Florentina Fantanaru, Ilinca Obadescu.
Mirela Moraru: Self-preserving cosmetics. Exemplificare vopsea de par SHINE ON - 14:30 - 15:30 - SALA B - Alexandru Matei:
Fostul candidat al PNTCD la Primaria Municipiului Galati, Mirela Praisler, incearca prin notorietatea pe care o are sa atraga voturi in favoarea taranistilor.
- Am fost indrumata de prietena mea Mirela Vescan, o adevarata artista a machiajului, dar si o fina cunoscatoare a materialului cu care lucreaza ea zilnic, pielea.
Minora se numeste LUCIU GEORGIANA-MIRELA, are varsta de 15 ani si urmatoarele semnalmente: - inaltime 1,60 m, greutate 58 kg, constitutie normala, ochi verzi, fata ovala, ten deschis, par saten lung.
Mirela de 34 de ani, din Bucuresti, care circula pe drumul prioritar. In urma accidentului a rezultat ranirea grava a lui V.
Mirela de 35 de ani, din Bucuresti, a condus a condus un moped pe Sos. Colentina, dinspre comuna Voluntari către str.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com